GyIK - Kérdések-válaszok

A 2022-es jegyek és bérletek értékesítése hamarosan indul, érdemes gyorsan beszerezni, a bérletek már az online értékesítés során, hamar elfogytak. Kövess minket weben, face-en és instan-n, nehogy idén lemaradj. Amennyiben a napijegyek nem fogynak el online, úgy a helyszínen is kaphatóak lesznek – adott napon csak adott napi jegyeket értékesítünk, váltunk be.

Nem! Természetesen más egyetemek diákjait is szívesen látjuk a fesztiválon! A lényeg, hogy a diákigazolvány érvényes legyen! Természetesen Diák Bérleteket leszámítva, Bérlet és napijegyek esetében nem szükséges diákigazolványt felmutatni.

Amennyiben a kormányrendelet úgy határoz, hogy minden zenés, táncos rendezvényt el kell halasztani, három opció is rendelkezésre áll a megvásárolt jegyeket illetően:

  1. A bérletek és napijegyek átvihetők a következő évben megtartott rendezvényre.
  2. A megvásárolt bérlet vagy napijegy voucherré alakítható, amely levásárolható a Kármán Klubban.
  3. A bérletek és napijegyek visszatérítése

Bérletek, napijegyek beváltása a helyszínen lehetséges. Kedden déltől, szerdán és csütörtökön pedig 16 órától. Kerüld el a sorban állást, váltsd be bérleted minél előbb! Napijegyeket csak adott napon lehet beváltani. Egy ember csak egy belépőt vehet át, többet nem válthat be, mivel be kell mutatni a védettségi igazolványt és diákbérlet esetén a diákigazolványt is!

Az utalványok 2021. november 1-ig használhatóak fel az Andrássy út 33. sz. alatti Dorko üzletben. Nincs minimum vásárlási összeg! Az utalvány készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. Vásárlásonként 1 utalvány váltható be, más akcióval/promócióval, klubkártyás vásárlással vagy törzsvásárlói kedvezménnyel nem vonható össze, utalvány vásárlására nem érvényes. A kedvezmény kupon beváltása törzsvásárlói regisztrációhoz kötött. Az utalványt a belépők beváltásakor adjuk át a karszalagokkal együtt.

Amennyiben igazolni tudod, hogy aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, azaz hozol egy igazolást TO-ról, biztosan érvényesíteni tudod a DIÁK BÉRLETED.

Kérünk, amennyiben sikeres visszaigazolást kaptál a bérlet- vagy jegyvásárlásodról, de a vouchert nem kaptad meg, nincs sem a spam, sem a promóció mappában, írj egy üzenetet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és kollégáink segíteni fognak neked.

16 életévüket be nem töltött vendégeink, csak felnőtt kíséretében látogathatják fesztiválunkat.

FIGYELEM!

A Covid-szabályok miatt, minden 18. életévét be nem töltött látogató, beoltott felnőtt kíséretében léphet be a fesztivál területére. Bővebb információ a Covid-tájékoztatóban olvasható.