COVID'19 intézkedések

A jegypénztáraknál a bérletek és napijegyek beváltása előtt, illetve fenntartjuk a jogot arra, hogy a bejáratoknál szúrópróba-szerűen az illetékes kollégák ellenőrizzék ezeket.

A kormány rendelete alapján a zenés, táncos rendezvényeket 18 éven felüli résztvevők kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják.

A beléptetéskor a védettséget igazoló igazolás bemutatását kérjük vendégeinktől, amelyet csak személyazonosságot igazoló (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) okirat kíséretében tudunk elfogadni.

Védettséget igazoló kártyán és applikáción kívül elfogadjuk még az Európai Uniós Covid-igazolást is, illetve azon országok által kibocsátott védettségi igazolásokat, amelyeket a Magyar Kormány is elfogad.

Ezt a listát a 7/2021. (IV. 29.) KKM rendelet tartalmazza. A lista frissülhet, kérünk kövesd az információk változását:

7/2021. (IV. 29.) KKM rendelet

Magyarország által elfogadott külföldi védettségi igazolások mintáit ezen az oldalon találod:

Külföldi védettségi igazolvány minták

Minden más, rendeleten kívüli igazolást nem áll módunkban elfogadni.

A kormány rendelete alapján a zenés, táncos rendezvényeket 18 éven felüli résztvevők kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatják. Védettségüket az erre kiállított plasztikkártyával vagy EESZT applikációval is igazolhatják.

18 éven aluli vendégeink védettségi igazolvány nélkül látogathatják a rendezvényt., de kiskorú vendég kizárólag - védettségét igazolni tudó - meghatalmazott nagykorú kíséretében tartózkodhat a BME Egyetemi Napok területén.